Kinesio-tape

Hvorfor Kinesio-tapening:

Uanset kropsdel kan tapening anvendes til mange forskellige smerter og lidelser, som et middel til forebyggelse af skade/sygdom og til rehabilitering. Kinesio-tapening støtte musklerne før og efter træning og langvarig gang. For idrætsfolk er det muligt at behandle leddet samtidig med at det beskyttes, ved at bruge Kinesio-tape sammen med traditionel sportstapening.

Fakta omkring Kinesio-tapening:
Er en tapeningsform med en meget elastisk tape, der understøtter behandlingerne og udnytter kroppens naturlige helingsprocesser. I modsætning til den hvide sportstape tillader den fuld bevægelighed og stimulerer musklerne til aktivitet samtidig med at den støtter.

Der er fire hovedegenskaber og effektivitet ved Kinesio tapening:

1. Korrigerer muskelfunktionen

Tape er effektivt til at udbedre abnorm muskelspænding eller til at styrke svækkede muskler. Desuden er det effektivt ved muskeltræthed og -kramper.

2. Forbedrer blod- og lymfecirkulationen

Tape fjerner væske eller blødning i vævet under huden ved at bevæge musklen.

3. Til smerter

Neurologisk undertrykkelse af smerter sker ved at påsætte tape på det afficerede område, desuden vil smerterne blive undertrykt som nævnt under virkning i pkt. 2 herover.

4. Reposition af sublukseret led

Leddets knogle der er vredet af led på grund af abnorm muskelspænding, kan korrigeres med tapening som vil genskabe funktionen af fascie og muskel.

Kontakt information

EML-Helse

Åbningstider

Konsultation efter aftale.

Træffes bedst mellem kl. 12.00 og 13.00.

Om EML Helse

Hos EML Helse vælger du en veludannet terapeut inden for rygterapi, idrætsskadeterapi, akupunktør, posturologi samt kost og ernæring.