Behandling af nakkesmerter ved godkendt behandler

Slip for smerter og hold i nakken

Har du problemer med nakkesmerter, eller lider du måske endda af hold i nakken? Så er du langt fra alene. Rigtigt mange mennesker oplever hyppigt smerter i nakken som konsekvens af forkerte bevægelser, dårlige sovestillinger, stress, kulde og meget andet. Årsagerne til nakkesmerter er mange, men heldigvis er der også gode og effektive behandlingsmuligheder – og derfor er jeg klar til at hjælpe dig.

Ved EML Helse i Grindsted tilbyder jeg som RAB-godkendt behandler nemlig behandling af nakkesmerter med et bredt udvalg af behandlingsformer, der kan tilpasses den enkeltes problemer og udfordringer. Jeg hjælper klienter fra hele mit lokalområde, og du kan således nemt komme forbi, hvis du eksempelvis bor i Billund, Give, Ølgod eller lignende byer i området.

Kom tilbage til fuld funktion med behandling af nakkesmerter

Nakkesmerter kan være utroligt invaliderende i hverdagen. Udover at være smertefulde, så kan de nedsætte din mobilitet og derved begrænse dig i dine daglige gøremål og fritidsaktiviteter. Jeg står derfor klar til at hjælpe dig tilbage til en god og velfungerende dagligdag med min behandling af nakkesmerter.

Min behandling af nakkesmerter starter med en grundig indledende undersøgelse, hvor jeg finder frem til årsagerne, der ligger til grund for smerterne. Herefter tilpasser jeg et behandlingsforløb med udgangspunkt i dig og din krop. Det kan eksempelvis være en behandling med akupunktur, øreakupunktur, cupping, kinesio-tape og meget andet.

Behandlingen tager 100% udgangspunkt i dig, så du er sikret en koncentreret behandling, der bedst og hurtigst muligt kan hjælpe dig af med smerter i nakken. Jeg vejleder dig derfor også i genoptræningsøvelser og tekniker, så du selv kan vedligeholde den positive effekt.

Kontakt mig og fortæl mig hvordan jeg kan hjælpe

Vil du have behandlet dine nakkesmerter med akupunktur eller en af mine andre behandlingsformer? Så kontakt mig i dag og fortæl mig om, hvordan jeg kan hjælpe. Du er også velkommen til at bestille en tid, så vi kan komme godt i gang med forløbet.

Hvad kan jeg hjælpe dig med?

Hvis du har spørgsmål er du velkommen til at ringe og få en personlig samtale med mig.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Øn​sker du at modtage nyhedsmails?

Indsæt din mail, hvis du ønsker at modtage nyhedsmails.

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Klinik for Idræts-og fritidsskader

Morsbølvej 90, 7200 Grindsted

Klik her for rutevejledning

CVR: 29259895

Kontaktoplysninger

Telefon: 28 19 13 99

E-mail: emlhelse@gmail.com

Åbningstider

Mandag - onsdag 08:00 - 15:00
​Torsdag 13:00 - 17:00
​Fredag 08:00 - 12:00

Træffes bedst mellem kl. 12.00 og 13.00.