Behandling af lændesmerter med akupunktur

Bliv mødt og behandlet i en behagelig atmosfære

Lever du med hofte- og lændesmerter, der begrænser dig i din dagligdag og er til stor gene for din tilværelse? Og er smerterne opstået ud af det blå, eller som konsekvens af en sportsskade? Uanset hvordan du har fået smerter i lænden, så kan jeg hjælpe dig. Jeg arbejder nemlig med behandling af lændesmerter, og jeg kan eksempelvis tilbyde smertelindrende behandlinger med akupunktur og meget andet.

Hvis du er bosat i eller omkring, Ølgod, Give, Billund eller en anden by her i området, så kan jeg hjælpe dig. Min behandling af lændesmerter foregår nemlig her i klinikken, EML Helse, i Grindsted. Her er alle velkomne, og du vil altid opleve en imødekommende og behagelig atmosfære, hvor du og dine problemer bliver taget seriøst hånd om.

Mange årsager og mange behandlinger

Der kan være utroligt mange forskellige årsager til, at du oplever smerter i lænden. Derfor er der selvfølgelig også mange forskellige behandlingsformer afhængigt af de præcise årsager til smerterne. Jeg ønsker nemlig at tilbyde en tilpasset behandling af lændesmerter, som ikke er generaliseret, men derimod skræddersyet til netop dig. Det er nemlig min oplevelse, at denne type behandling har den største virkning.

Derfor indleder jeg også alle behandlingsforløb med en samtale og undersøgelse, der skal kortlægge, hvordan behandlingen skal udformes. Her vurderer jeg, hvorvidt du kan behandles med eksempelvis øreakupunktur, akupunktur, ultralyd, cupping, posturologi, eller om du måske skal have et forløb, der inddrager elementer fra hver behandlingsform. Det er vigtigste er nemlig altid, at du får den helt rette behandling.

Kontakt mig og bestil tid til behandling af lændesmerter

Jeg er altid klar til at tage imod dig, hvis du har problemer med smerter i lænden eller ryggen. Kontakt mig derfor i dag og book en tid til din første behandling af lændesmerter. Jeg hjælper dig med at tage det første skridt mod et liv uden smerter og begrænset mobilitet.

Hvad kan jeg hjælpe dig med?

Hvis du har spørgsmål er du velkommen til at ringe og få en personlig samtale med mig.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Øn​sker du at modtage nyhedsmails?

Indsæt din mail, hvis du ønsker at modtage nyhedsmails.

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Klinik for Idræts-og fritidsskader

Morsbølvej 90, 7200 Grindsted

Klik her for rutevejledning

CVR: 29259895

Kontaktoplysninger

Telefon: 28 19 13 99

E-mail: emlhelse@gmail.com

Åbningstider

Mandag - onsdag 08:00 - 15:00
​Torsdag 13:00 - 17:00
​Fredag 08:00 - 12:00

Træffes bedst mellem kl. 12.00 og 13.00.